Access Bars

Nem csak egy masszázs...

Nem csak egy masszázs...

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra?

Az Access Bars ® az Access Consciousness ® alapja, amit Gary Douglas fejlesztett ki több mint húsz évvel ezelőtt. Ez egy rendkívül gyengéd, érintésalapú módszer, ami már több százezer embernek segített a világ minden táján. Érintés hatására a bárok elkezdenek futni, és olyan változásokat generálnak az energiamezőben, amik jó hatással vannak az életed minden területére. Csökkenti a stresszt, megnyugtat, ellazít, és közben arra késztet, hogy elengedj és befogadj.

Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, hozzáállást, melyeket bármely életed során fontosnak találtál és eltároltál. Az Access Bars kezelés során ezeket a pontokat stimuláljuk, hogy megszüntessék a bizonyos területekhez kapcsolódó negatív érzeteket, rossz tapasztalatok nyomait, elsimítsák a félelmeket, azaz újra, jobbra frissítsék a programot.

Érintésükkel elkezdesz megtanulni el és befogadni bármit az adott témával kapcsolatban.

A legrosszabb, ami egy Acess Bar kezelés során történhet, hogy úgy érzed magad, mint aki egy kellemes, másfél órás masszázst kapott, ez pedig azért nem egy különösebben ijesztő körülmény. A legjobb pedig, ami történhet, hogy teljesen megváltoztatja az életedet egy félelmek, szorongások nélküli, boldogabb irányba. Ha megérintik a Barjaidat, gyengéden, erőfeszítés nélkül tudod elengedni ezeket a korlátozó tényezőket.

Több százan nem tévedhetnek

Több százan nem tévedhetnek

Webdesign by: Kostyál Bálint

Tárhely szolgáltató: Webparadicsom Media Group Kft.

Tárhely szolgáltató: Webparadicsom Media Group Kft.

Webdesign by: Kostyál Bálint